De verhoudingen optimaliseren

schaamlipcorrectie

Wanneer de verhouding tussen de binnenste en buitenste schaamlippen niet optimaal is, wordt er vaak een schaamlipcorrectie uitgevoerd. Zijn de binnenste schaamlippen te groot dan kan dit hinder en pijn veroorzaken, bij paardrijden, fietsen en bij het vrijen wordt dit vooral merkbaar en zijn vrouwen beperkt in hun vrijheid. Strakke kleding zit niet fijn en ook bepaalde stoffen zorgen voor irritatie, de ingreep is in de meeste gevallen erg eenvoudig en wordt door vrouwelijke specialisten uitgevoerd bij kliniekveldhoven.nl.

schaamlipcorrectie

Schaamlippen die ver uitsteken

De binnenste schaamlippen kunnen in sommige gevallen bij een vrouw heel erg uitsteken, dit kan gebeurd zijn bij de ontwikkeling van de schaamlippen in de pubertijd. De oorzaak kan ook een bevalling zijn dat de binnenste lippen groter worden dan normaal het geval is. De lange schaamlippen worden hierdoor niet beschermd tussen de buitenste schaamlippen, laat je een schaamlipcorrectie doen dan wordt dit met een relatief kleine ingreep verholpen. Na de behandeling zal je ook merken dat je bij het fietsen en vrijen geen pijn meer zult ervaren.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij kliniekveldhoven.nl wordt een schaamlipcorrectie als een dagbehandeling uitgevoerd, de behandeling duurt gemiddeld een uur. De plastisch chirurg overlegt hoeveel huid er moet worden weggenomen, vaak wordt er een plaatselijke verdoving gegeven maar een algehele narcose is ook mogelijk. Is het overschot aan huid verwijderd dan worden de bloedvaatjes dichtgebrand. De wond wordt vervolgens nauwkeurig en en zorgvuldig gesloten. In de meeste gevallen heb je een aantal dagen nodig om de wond goed te laten genezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *